Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Новини

Дата: від до Скинути
05 Лютого, 2024 р., 12:46
ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» та Федерація профспілок Україниоголошують про проведення XIII Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024»до Всесвітнього дня охорони праці, який щорічно відзначається 28 квітня.
05 Лютого, 2024 р., 10:54
Нагадуємо, що Уряд ухвалив зміни, які сприятимуть прискоренню виплат родинам загиблих. Ця ініціатива також призвела до скорочення необхідного переліку документів для звернення до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП).
03 Лютого, 2024 р., 10:52
Вона має назву «Запусти власну справу». Мета програми – надати жінкам знання і навички, необхідні для успішного старту чи розвитку підприємництва. Про це повідомляє Дніпропетровське регіональне інвестиційне агентство.
02 Лютого, 2024 р., 10:38
Ситуація в країни змусила багатьох наших громадян переїхати і вже на новому місці адаптуватися до нових умов життя, шукати роботу або працівників. Служба зайнятості наділена повноваженнями втілювати державні програми, які  направлені на підтримку економіки та зайнятості та зацікавлена, аби цими програмами скористалися якомога більше учасників. Фахівці Луганської обласної служби зайнятості проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу про послуги служби зайнятості серед населення та роботодавців в гуманітарних хабах територіальних громад «Луганщина моя». Щодня наші фахівці ознайомлюють відвідувачів хабів з можливостями: - працевлаштування та навчання, в тому числі за допомогою ваучерів; - започаткування власної справи та розвитку бізнесу за   фінансової підтримки за державними компенсаційними та грантовими програмами, в тому числі для ветеранів, ветеранок та  їхніх дружин і чоловіків, компенсації за облаштування робочого місця для працевлаштованої особи з інвалідністю; - участі у суспільно–корисних роботах, які отримали назву «Армія відновлення». Графік роботи представників Луганської обласної служби зайнятості в гуманітарних хабах України http://surl.li/ltlgz Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини: http://surl.li/ioarc Надаємо підтримку з питань зайнятості: - телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk - вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr
31 Січня, 2024 р., 10:51
«Тривають слідчі дії щодо трьох комунальних підприємств, у діяльності яких аудитори виявили зловживання та незаконне використання бюджетних коштів. Учора слідчі поліції спільно зі Службою безпеки України провели обшуки у посадової особи КНП «Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня».
30 Січня, 2024 р., 11:28
Луганська обласна служба зайнятості нагадує про можливість отримати послуги онлайн. Якщо ви відновили діяльність у будь-якому іншому куточку України, скористайтеся можливістю отримати компенсацію від держави за працевлаштування працівників. Фахівці ЛОЦЗ готові консультувати та відповідати на всі ваші запитання! Телефонуйте: 0501408102  0951675108 або пройдіть за посиланням http://surl.li/ioarc і наші фахівці зв’яжуться з вами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь