Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Новини

Дата: від до Скинути
20 Березня, 2024 р., 14:35
Троїцька селищна військова адміністрація надає одноразову матеріальну підтримку на лікування пораненим Захисникам і Захисницям громади, а також одноразову матеріальну підтримку членам сім'ї загиблих та зниклих безвісти Захисників і Захисниць.
19 Березня, 2024 р., 14:31
✅Благодійна організація The HALO Trust  розширює робочий штат та пропонує кар’єру в авторитетній міжнародній організації, яка допомагає населенню, постраждалому від війни. ХАЛО – найбільша у світі гуманітарна організація, яка займається розмінуванням, шукає співробітників на посаду демінерів–фахівців, які виконують ключову роботу з очищення територій від мін та вибухонебезпечних предметів. The HALO Trust пропонує: ☑Оплачуване навчання (організація виплачує стипендію на період навчання); ☑Офіційне працевлаштування у міжнародній організації; ☑Офіційна заробітна плата 2 рази на місяць,  ☑Оплата добових при відрядженнях (670 грн. за добу); ☑Графік роботи 10/4; ☑24 дні щорічної відпустки; ☑Кар'єрний ріст та перспектива розвитку у міжнародній організації; ☑Страхування життя; ☑Психосоціальна допомога. 👉Справжній мир приходить тоді, коли земля безпечна!  🤝Долучайся до нашої команди та очищуй свою землю разом з нами! Якщо Ви зацікавилися пропозицією ласкаво просимо доєднатися до рекрутингового заходу на посаду «Демінерка/демінер з виявлення вибухонебезпечних предметів» в Представництво ХАЛО Траст в Україні у м. Ірпінь 27.03.2024 об 11:00 на базі Координаційного центру надання допомоги ВПО з Луганщини Лозно-Олександрівської СВА за адресою: м. Ірпінь вул. 74-ї Стрілецької Дивізії, б.1. Заявку на участь у заході можна залишити за номером телефону-0938035247.
19 Березня, 2024 р., 11:25
У березні 2024 року компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найвразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.
18 Березня, 2024 р., 16:16
Вже розроблені пропозиції змін до постанови, якою затверджено порядок надання допомоги на проживання внутрішньо переміщених осіб.
13 Березня, 2024 р., 08:55
Так, зараховується. Питання обчислення страхового стажу при призначенні допомоги по безробіттю врегульовані нормами Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття”. Зокрема, статтею 21 цього Закону передбачено, що страховий стаж – це період (строк), протягом якого особа підлягала страхуванню на випадок безробіття та за який щомісяця сплачено нею та роботодавцем страхові внески у сумі не менш як мінімальний страховий внесок. Статтею 31 Закону України “Про зайнятість населення” передбачено, що з особами, які беруть участь у громадських роботах, укладаються строкові трудові договори. Оплата праці таких осіб здійснюється за фактично виконану роботу у розмірі, що не може бути меншим, ніж мінімальний розмір заробітної плати. Відповідно до заробітної плати цих осіб здійснюється нарахування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Тож період участі безробітного у громадських роботах зараховується до страхового стажу. Це підтверджується також нормами пункту 13 Порядку організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2013 р. № 175, та пункту 8 Порядку надання допомоги по безробіттю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 р. № 735. При цьому слід враховувати, що період участі у громадських роботах зараховується до страхового стажу у разі наступної реєстрації особи як безробітної. Більш детальніше про громадські роботи на сайті Державного центру зайнятості за посиланням http://surl.li/hbgwq Виникають питання, що пов’язані зі сферою зайнятості? Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини: http://surl.li/ioarc  
06 Березня, 2024 р., 13:43
Це питання обговорювалося на засіданні Координаційного штабу з питань ВПО під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь