Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Новини

Дата: від до Скинути
28 Грудня, 2023 р., 10:49
26 Грудня, 2023 р., 10:03
Заява про надання компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць при працевлаштуванні осіб з інвалідністю подається роботодавцем протягом 90 календарних днів з дня працевлаштування особи з інвалідністю. Рішення про надання або відмову в наданні компенсації приймається регіональним центром зайнятості протягом 10 робочих днів з дня подання документів. Компенсація виплачується роботодавцю протягом п’яти робочих днів з дня прийняття рішення про надання компенсації на його банківський рахунок, зазначений у заяві. У разі зміни місця провадження господарської діяльності роботодавця компенсацію виплачує регіональний центр зайнятості, що прийняв рішення про її надання. Джерело: http://surl.li/omnve  Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини: http://surl.li/ioarc  Надаємо підтримку з питань зайнятості: - телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk - вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr
22 Грудня, 2023 р., 08:26
Якщо Ви готові повернутись та відновлювати Луганщину, приєднуйтесь до нас щоб отримати знання та корисні навички щодо Економічної Безпеки.
19 Грудня, 2023 р., 16:10
Пілотний проєкт Міністерства соціальної політики України з формування життєстійкості набирає обертів: наразі триває процес залучення громад, а паралельно з цим проходить конкурс серед надавачів. Тож, зібравши докупи найчастіші запитання, що лунають як з боку представників територіальних громад, так і від потенційних надавачів, відповідаємо.
19 Грудня, 2023 р., 09:07
Міністерство соціальної політики України запрошує територіальні громади з усієї України долучитися до нового проєкту і запустити для своїх мешканців послугу з формування життєстійкості.
18 Грудня, 2023 р., 20:46
Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їхніх сімей до оздоровчої рухової активності та спорту. З метою постійного спостереження основних показників рухової активності, визначення рівня залученості до рухової активності та здорового способу життя різних вікових груп та соціальних верств, створення та покращення умов для занять руховою активністю та спортом заплановано проведення моніторингу. Одним із завдань моніторингу є формування пропозицій щодо удосконалення системи залучення населення до занять руховою активністю та спортом і розроблення, на основі даних моніторингу, обґрунтованих рекомендацій для прийняття державних управлінських рішень, спрямованих на покращення якості залучення населення до занять руховою активністю та спортом. Міністерством молоді та спортом України у співпраці з Державною службою статистики України на платформі https://survey.stat.gov.ua створено анкету для проведення онлайн опитування населення для моніторингу основних показників рухової активності різних вікових груп та соціальних верств населення, стимулюючих і стримуючих факторів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь