Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Новини

Дата: від до Скинути
15 Грудня, 2023 р., 15:31
Міжнародна організація праці запрошує на навчання жінок з Київської та Житомирської областей, які мріють створити у своїх громадах бізнес по догляду за дітьми до 3 років. Програма навчання включає 5-денний інтенсивний курс для 30 відібраних учасниць. Вони отримають уявлення про управління бізнесом, ліцензування, фінансове планування та навички операційного менеджменту для успішного ведення бізнесу. Далі на основі конкурсу чотири найкращі бізнес-плани матимуть шанс на отримання грантів для запуску своїх міні-дитсадків. Досвід підприємницької діяльності значення не має. Для участі в програмі треба заповнити форму заявки із зазначенням мотивації і планами щодо сприяння цілям проєкту. Прийом заявок відкритий до 25 грудня! Цей новаторський проєкт не лише сприяє підприємництву, а й створить можливості для жінок з дітьми в Україні вийти на ринок праці. Детальніше: http://surl.li/ogphl Фахівці центру зайнятості консультують за номерами гарячих ліній: 098-875-48-95, 099-491-20-86 Також актуальна інформація за посиланням: для мешканців Луганщини http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини http://surl.li/ioarc Надаємо підтримку з питань зайнятості: - телеграм-канал: t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk - вайбер-канал: cutt.ly/jLaYiYr
07 Грудня, 2023 р., 21:18
Заробітна плата становить 33 000 грн (податки будуть утримані з цієї суми). Для даної посади не потрібен попередній досвід роботи сапером чи спеціалізовані технічні знання. Ми забезпечуємо навчання «з нуля» відповідно до високих стандартів галузі та дотримуємося високих стандартів безпеки.
06 Грудня, 2023 р., 09:54
Ви наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких - у ваших надійних, сильних руках. Немає більш благородної місії, ніж захист свого народу, рідної землі. Служба в лавах Української армії для вас не просто професія, це - найвища честь, покликання.
24 Листопада, 2023 р., 14:20
Співбесіда з роботодавцем – важливий крок на шляху до працевлаштування. Втім варто пам’ятати, що не лише компанія обирає працівника, але і ви шукаєте місце, де зможете працювати комфортно. Тому підготуйте декілька запитань, які зможете поставити наприкінці зустрічі. Які завдання буде доручено кандидату та яких результатів очікують від фахівця на цій посаді? •  Конкретизуйте, які проєкти ви будете реалізовувати, в які терміни і з якими ресурсами. Скільки триватиме випробувальний термін і як будуть оцінюватися перші результати роботи? •  З відповіді ви зможете зрозуміти, чи впораєтесь із навантаженням та як довго керівник прийматиме остаточне рішення про вибір працівника. Яка організаційна структура компанії і кому буде підпорядковуватися фахівець? •  Взаємодія в колективі може впливати на загальний результат роботи, тож будьте готові пристосовуватися та приймати правила або вносити конструктивні пропозиції змін. Які можливості зростання в компанії? •  На це питання спочатку дайте відповідь собі: що саме буде для вас головною мотивацією та заохоченням. Коли та в якій формі очікувати зворотний зв’язок за результатами співбесіди? •  Відповідь на це питання допоможе використати час з максимальною користю, наприклад, переглянути інші пропозиції та підготуватися до наступної співбесіди. Звичайно, цей перелік питань не є вичерпним і ви можете продумати, які критерії вибору роботи цікавлять саме вас. Втім такі питання допоможуть вам краще зорієнтуватися у пропозиції та дізнатися максимум корисної інформації про майбутню роботу. Фахівці центру зайнятості консультують за номерами гарячих ліній: 098-875-48-95, 099-491-20-86 Також актуальна інформація за посиланням: для мешканців Луганщини http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини http://surl.li/ioarc Надаємо підтримку з питань зайнятості: - телеграм-канал: t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk - вайбер-канал: cutt.ly/jLaYiYr
19 Листопада, 2023 р., 12:32
День працівника сільського господарства в Україні відзначається у третю неділю листопада. Цього року свято випадає на 19 листопада.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь