Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Новини

Дата: від до Скинути
05 Квітня, 2024 р., 21:48
З метою подовження сталої підтримки Збройних сил України та беручи до уваги відзначення 06 квітня у світі Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку, Фестивалем “Код Нації” оголошено проведення Всеукраїнського спортивного марафону “Крок” до Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку (далі також Марафон).
04 Квітня, 2024 р., 09:02
Звертаємо вашу увагу на цифрову платформу - безкоштовну юридичну допомогу для ВПО. Цей ресурс - інноваційний інструмент, призначений для тих, хто шукає якісні відповіді на юридичні питання, пропонує повний спектр юридичних послуг абсолютно безкоштовно.
29 Березня, 2024 р., 19:57
Україна ще не настільки сильна, як може бути. Потрібно дати нам змогу діяти на полі бою. Для цього необхідні дві речі: системи «Петріот», які можуть передати нам Сполучені Штати, і паритет в артилерії. Системами «Петріот» ми розблокуємо небо, і наші хлопці будуть іти вперед.
28 Березня, 2024 р., 18:55
У 2018 році Міністерство молоді та спорту України спільно з партнерськими організаціями із метою активізації участі молоді у процесах реформування та творення держави ініціювали національну програму особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець». Мета національної програми «Державотворець» – створення системи особистісного та професійного розвитку молоді в Україні віком від 18 до 35 років, розвиток відповідального лідерства та підвищення рівня громадянської активності молоді. Випускниками програми стали сотні молодих людей з різних регіонів України, що вже створили проактивну всеукраїнську спільноту. З 15 по 21 квітня 2024 року у місті Дніпро відбудеться міжрегіональний молодіжний освітньо-професійний курс «Державотворець: Дії заради змін»! Це навчальний курс для 20 найвмотивованіших осіб, які будуть обрані на конкурсній основі. Молодь отримує унікальну можливість взяти участь у комплексній навчальній програмі, яку проведуть провідні фахівці з державного управління, представники соціально-відповідального бізнесу та громадських організацій. Окрім лекцій, на учасників чекають тімбілдінги, воркшопи та ознайомчі візити до органів регіональної влади, бізнесу та неурядових організацій. Під час проходження Курсу учасники забезпечуватимуться проживанням, харчуванням, навчальними матеріалами та компенсацією вартості проїзду. До участі запрошується молодь з Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Кіровоградської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Харківської та Херсонської областей. Реєстрація триває до 31 березня 2024 року включно.
27 Березня, 2024 р., 19:55
Підвищення довіри громадян до влади через відкритість державних послуг та боротьба з корупцією у ключових функціях держаного управління – мета ініціативи Президента України «Прозорість та підзвітність».
27 Березня, 2024 р., 13:35
У мінімальному розмірі. Порядок надання допомоги по безробіттю затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 р., №735. У п. 7 Порядку зазначено, що під час воєнного стану внутрішньо переміщеним особам, які не мають документів та відомостей про періоди страхового стажу, трудової діяльності та заробітну плату, допомога по безробіттю призначається в мінімальному розмірі. При цьому загальна тривалість виплати допомоги не може перевищувати 90 календарних днів. Після надходження документів та відомостей про страховий стаж і заробітну плату розмір допомоги по безробіттю переглядається відповідно до законодавства. Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини: http://surl.li/ioarc Надаємо підтримку з питань зайнятості: - телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk - вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr
26 Березня, 2024 р., 13:50
Луганський обласний центр зайнятості продовжує розгляд заяв від роботодавців на отримання компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.
21 Березня, 2024 р., 14:34
Виплати проведено за Комплексною програмою підтримки Сєвєродонецькою громадою Захисників і Захисниць України та членів їх сімей на 2024 рік.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь