Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Новини

Дата: від до Скинути
26 Квітня, 2024 р., 14:49
До вирішення питань підвищення ефективності та прозорості діяльності органів місцевої влади облдержадміністрацією залучені провідні наукові установи Луганщини.
26 Квітня, 2024 р., 10:00
Чорнобильська катастрофа, яка сталася 26 квітня 1986 року, залишається однією з найбільших техногенних катастроф в історії людства. У тиші, що огортає покинуті вулиці Прип’яті, час наче зупинився. Трагедія продовжує відгукуватися болючими спогадами та невидимою загрозою, що лежить під ногами. Довгі роки на цьому місці природа відновлювала свої права, але також воно є і місцем, де людські помилки залишили глибокий слід.
24 Квітня, 2024 р., 14:22
Луганська обласна служба зайнятості пропонує внутрішньо переміщеним особам низку послуг у сфері зайнятості: сприяння у працевлаштуванні, набуття нових професійних навичок або відкриття власного бізнесу.
24 Квітня, 2024 р., 14:18
Якщо ви хочете долучитись до Національної програми відновлення України, отримати незабутні емоції та нові знайомства, тоді ця інформація для вас 👇🏻
19 Квітня, 2024 р., 10:26
15 квітня представники апарату та структурних підрозділів облдержадміністрації взяли участь у першому засіданні робочої групи з оцінювання корупційних ризиків у діяльності ОДА.
16 Квітня, 2024 р., 13:46
Український народ сьогодні з гідністю переживає найскладніші випробування. Це найтрагічніші сторінки нашої історії. Серця наповнені болем за кожного, хто віддав своє життя у цій люто жорстокій та кривавій війні. Ми вшановуємо мужність та самопожертву Героїв, які поклали свої життя заради миру та безпеки наших домівок
15 Квітня, 2024 р., 15:27
У Міжнародному дитячому центрі «Артек», основна частина якого зараз розміщується в закарпатському регіоні, безоплатно зможуть оздоровитися ще більше дітей, які потребують особливої соціальної уваги і підтримки.     До переліку категорій дітей, які отримують безоплатні путівки до Артеку, на 2024 рік додалися ще три:
15 Квітня, 2024 р., 15:23
Отримувачем допомоги є один з батьків (особа, яка його/її замінює) дитини (у тому числі зареєстрованої як внутрішньо переміщена особа, що отримує допомогу на проживання внутрішньо переміщеним особам), що виховується в малозабезпеченій сім’ї та належить до таких категорій, як дитина з інвалідністю (здатна до самообслуговування) або дитина із багатодітної сім’ї. Отримувачу допомоги автоматично надійде повідомлення про можливість отримання бюджетних коштів засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія). Бюджетні кошти перераховуються отримувачу на кожну дитину в розмірі п’яти прожиткових мінімумів виходячи з прожиткового мінімуму, встановленого на 1 січня відповідного року для дітей віком від шести до 18 років, один раз на рік у грошовій безготівковій формі на поточний рахунок зі спеціальним режимом використання, відкритий в АТ «ПриватБанк». Отримувач протягом трьох місяців з дня зарахування на поточний рахунок бюджетних коштів, а у разі зарахування коштів у жовтні — листопаді не пізніше 25 грудня поточного року: - обирає один з дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, який приєднався до публічного договору з надання послуг з оздоровлення та відпочинку дітей; - звертається до керівника обраного дитячого закладу оздоровлення та відпочинку для отримання згоди та підтвердження можливості надання таким закладом послуг з оздоровлення та відпочинку дітей із зазначенням строку перебування дитини в такому закладі та повної вартості путівки; - оплачує послуги з оздоровлення дитини шляхом придбання путівки на 21 календарний день; - оплачує послуги з відпочинку дитини шляхом придбання путівки на 14 календарних днів.
12 Квітня, 2024 р., 15:32
Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення за участі Української молодіжної правничої асамблеї, Благодійного фонду «Об’єднання світових культур», Української асоціації підтримки творчої молоді запрошують учнів закладів загальної середньої освіти України віком до 18 років взяти учать XVІІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА-2024: 10 років українського опору збройній агресії рф» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. У цьому році, вже вдруге, Конкурс направлений на привернення уваги до порушення прав українських дітей, що постраждали внаслідок збройної агресії рф проти України. Номінації:  Молодша група.  Середня група.  Старша група.  спеціальна номінація «Слава українським Героям». Малюнок має відображати право на життя та його захист українськими героями – військовими, медиками, рятувальниками.  спеціальна номінація «10 років у боротьбі». Малюнок має відображати права дитини, порушені внаслідок російської збройної агресії проти України, та/або участь дітей у відновленні цих порушених прав.  спеціальна номінація «Україна в кордонах 1991 року». До участі у даній номінації запрошуються діти, що перебувають на тимчасово окупованій території України. З міркувань безпеки дитини та членів її сім'ї, при оголошені переможця у даній номінації Організаційний комітет Конкурсу зобов’язується не оприлюднювати персональні дані дитини, а зазначити тільки область чи населений пункт.  спеціальна номінація «Погляд української діаспори». До участі у даній номінації запрошуються діти, що проживають за межами України.  спеціальна номінація «Україна – багатонаціональна держава». Тематика малюнку має відповідати назві даної номінації.  спеціальна номінація «Соціальні права та свободи». Тематика малюнку має відповідати назві даної номінації.  спеціальна номінація «Мінна небезпека». Тематика малюнку має відповідати назві даної номінації.  спеціальна номінація «Діти проти насильства в родинах». Тематика малюнку має відповідати назві даної номінації.  спеціальна номінація «Рівні права жінок і чоловіків, дівчат і хлопчиків». Тематика малюнку має відповідати назві даної номінації.  спеціальна номінація «За териконами: забезпечення прав дітей на Донеччині та Луганщині». До участі у даній номінації запрошується діти, що проживають або проживали на територіях зазначених областей. Спеціальна номінація заснована за підтримки місцевих військових адміністрацій та органів місцевого самоврядування.  спеціальна номінація «Обійми Києва». До участі у даній номінації запрошується діти, що постійно проживають в м. Києві або перемістилися до нього через збройну агресію проти України (внутрішньо-переміщені особи).
12 Квітня, 2024 р., 14:34
Міністерство у справах ветеранів України відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих, спортивних заходів та спортивних змагань України на 2024 рік здійснює організацію та підготовку національної збірної команди України до участі у міжнародних змаганнях “Ігри Нескорених”, які відбудуться 08-16 лютого 2025 року у м. Ванкувер та м. Вістлер, Канада. З метою належної підготовки до участі у зазначених міжнародних змаганнях з 31 травня по 02 червня 2024 року проводяться Всеукраїнські змагання з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях “Ігри Нескорених 2025” з адаптивних видів спорту. До участі у Всеукраїнських змаганнях з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних спортивних змаганнях “Ігри Нескорених 2025” запрошуються особи, які залучалися до забезпечення проведення антитерористичної операції, забезпечення здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, до здійснення заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України (період з 2014 року – до сьогодні), з числа: - військовослужбовців, поліцейських, та осіб з їх числа, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій; - осіб, звільнених з військової служби, служби у правоохоронних органах; - ветеранів війни (учасники бойових дій, статус яким встановлено згідно з пунктами 21-25 частини першої статті 6 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”) та особи з інвалідністю внаслідок війни, яким статус встановлено згідно з пунктами 11-16 частини другої статті 7 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь