Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Новини

Дата: від до Скинути
22 Січня, 2024 р., 14:11
Фахівці Луганської служби зайнятості продовжують проведення вебінарів з «Основ самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях» (з використанням матеріалів від ITC – Israel Trauma Coalition). Вебінари проводяться щотижнево для клієнтів служби зайнятості та внутрішньо переміщених мешканців Луганщини в режимі Онлайн, на платформі Zoom. Днями психолог, провідний фахівець з профорієнтації Луганського обласного центру зайнятості Інна Волкова провела вебінар по підтримці ментального здоров’я вперше для посадових осіб Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці. Метою даних заходів є сприяння формуванню в суспільстві культури піклування про власне ментальне здоров’я, отримання інструментів допомоги собі та за можливості близьким, піклування про свій внутрішній стан, зміцнення особистого ресурсного потенціалу людини. Луганська служба зайнятості відкрита до співпраці і подібні заходи для наших партнерів будуть проводитися і надалі.
22 Січня, 2024 р., 10:00
22 січня ми згадуємо дві рівнозначні за вагою події української історії: проголошення незалежності Української Народної Республіки, яке сталося у 1918 році, та проголошення Акта Злуки українських земель, що відбулося 1919-го. Проголошення Соборності 22 січня 1919 року, коли Українська Народна Республіка та Західноукраїнська Народна Республіка об’єдналися в соборну державу, увінчало прагнення до єднання українців, розділених кордонами тогочасних імперій. Ця подія повністю руйнує твердження російської пропаганди, буцімто українські землі вперше об’єднав Сталін у 1939 році. Упродовж багатьох десятиліть Акт злуки залишався ідейним імперативом боротьби за незалежну, соборну державу. Після проголошення об’єднання УНР і ЗУНР 22 січня 1919 року питання єдності української нації в українській політичній думці вже ніколи не ставилося під сумнів.
20 Січня, 2024 р., 20:56
 Внаслідок війни майже третина України замінована або забруднена рештками техніки та зброї. Особливо небезпечно в прифронтових районах і в деокупованих населених пунктах, куди українські родини повертаються з вимушеної евакуації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь