Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Новини

Дата: від до Скинути
24 Серпня, 2023 р., 10:10
Наша країна, наш народ святкує вже в котре річницю Незалежності 🇺🇦 Мабуть, найкращим пам’ятником для всіх, хто загинув в боротьбі за Україну, буде наше бажання будувати суверенну, вільну, незалежну державу. Нагадайте своїм друзям та рідним про цей святий обов’язок — у День Незалежності привітайте їх словами українських класиків. Бо, як писав Федір Тишко: «За синєє небо, За жовте колосся Боротися треба, Щоб краще жилося». Нехай день прийдешній принесе вам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до будівництва нашого рідного дому, ім’я якому — Україна.
23 Серпня, 2023 р., 10:12
У повазі до національних символів, до числа яких належить і Державний прапор, проявляються громадянська самосвідомість, вміння і готовність об'єднати сили і подолати будь-які перешкоди, вирішити завдання будь-якої складності.  У цей день святковий, нехай український прапор летить високо, як символ нашої національної гідності та незламності. Бажаємо всім бути гідними пам'яті наших попередників, які працею, здоров'ям, а деколи і своїм життям створювали славу і велич Державного прапора країни! Вітаємо з Днем Державного Прапора!
16 Серпня, 2023 р., 12:30
Консультаційний центр надає підтримку громадянам України                           у режимі онлайн та офлайн щодо:
14 Серпня, 2023 р., 21:34
Понад півтора року українці спільно намагаються захистити нашу державу. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, організації громадянського суспільства і бізнес разом наближають перемогу щодня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь