Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Новини

Дата: від до Скинути
17 Березня, 2020 р., 09:00
На виконання доручення Президента України та рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС Кабінет Міністрів прийняв рішення щодо обмеження пасажирських перевезень на території України для запобігання поширенню коронавірусної інфекції.
17 Березня, 2020 р., 08:43
5 основних речей, які мають знати батьки про коронавірусну інфекцію COVID-19, та про те, як реагувати, щоб убезпечити свою родину від хвороби. Про це розповідають Міністерство освіти і науки України разом з Міністерством охорони здоров’я.
24 Лютого, 2020 р., 11:40
13 лютого 2020 р. відбулась наступна зустріч-обговорення із активістами та небайдужими мешканцями в Лозно-Олександрівської  громаді Луганської області у рамках проекту «Посилення децентралізації: антикорупційні політики для нових об’єднаних територіальних громад». Під час кави з головою ОТГ учасники говорили про свій офіційний місцевий «рецепт протидії корупції» - Антикорупційну програму Лозно-Олександрівської об’єднаної територіальної громади на 2020 – 2022 роки.
05 Лютого, 2020 р., 09:03
4 лютого представники Лозно-Олександрівської ОТГ взяли участь у тренінгу на тему: «Законодавчі основи об'єднання. Практичні положення в галузі територіального об'єднання. Особливості формування та діяльності об'єднаних територіальних громад в контексті децентралізації влади в Україні».
04 Лютого, 2020 р., 15:48
5 та 6 лютого на території Луганської області очікується значне зниження температури, місцями сильний та мокрий сніг, хуртовини, ожеледиця та налипання мокрого снігу.
01 Лютого, 2020 р., 19:28
Селищний голова Олексій Леонов та начальник відділу освіти, культури, бібліотек, молоді та спорту Лозно-Олександрівської селищної ради Наталія Бушля взяли участь у Щорічній конференції з обміну досвідом і навчання в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України.
31 Січня, 2020 р., 15:15
23 січня 2020 року в Лозно-Олександрівської об’єднаної громаді сесія одноголосно підтримала проект  Антикорупційної програми на 2020 – 2022 роки, який розроблено за участю голови громади Олексія Леонова, представників селищної ради, депутатів, активних мешканців громади та за експертною підтримкою Мережі ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії.
14 Січня, 2020 р., 14:24
14 січня  в Україні відзначається одне із трьох великих зимових свят - Святого Василя. Святий Василь Великий вважався покровителем землеробства, тож на свято Василя прийнято було посівати та щедрувати.
31 Грудня, 2019 р., 00:12
Олексій Леонов вітає з Новорічними святами:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь