Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Новини

Дата: від до Скинути
02 Травня, 2024 р., 09:44
🌍 З нагоди Дня охорони праці 🗓️ 28 квітня 2024 року, ми раді оголосити надзвичайний конкурс, який об'єднує творчість, інновації та пристрасть до створення безпечного робочого середовища.
30 Квітня, 2024 р., 10:30
Сьогодні, 30 квітня, своє професійне свято відзначають військові Державної прикордонної служби України, які першими зустріли окупантів уранці 24 лютого 2022 року. З 2018 року Україна відзначає День прикордонника щороку 30 квітня. Свято встановлено указом президента України від 27 квітня 2018 року з метою відзначення внеску прикордонників у боротьбу за незалежність України, вшанування мужності та героїзму захисників державних кордонівУкраїни. Від щирого серця вітаємо Вас зі святом, яке символізує віру в справедливість та готовність до надзвичайних випробувань. Ваша праця - нелегка, але дуже важлива для забезпечення національної безпеки. Ми знаємо, що ви завжди готові зустріти будь-якого противника і дати йому гідну відсіч! Тому в цей день бажаємо міцного здоров'я, мирного неба над головою, дружньої підтримки, матеріального благополуччя, сили духу і тіла, мужності та родинної підтримки. Дякуємо за службу!
30 Квітня, 2024 р., 10:21
Спеціально для вас зібрали добірку з  платформ, які допоможуть вам обрати або змінити професію, визначити свої здібності та вміння:
26 Квітня, 2024 р., 14:49
До вирішення питань підвищення ефективності та прозорості діяльності органів місцевої влади облдержадміністрацією залучені провідні наукові установи Луганщини.
26 Квітня, 2024 р., 10:00
Чорнобильська катастрофа, яка сталася 26 квітня 1986 року, залишається однією з найбільших техногенних катастроф в історії людства. У тиші, що огортає покинуті вулиці Прип’яті, час наче зупинився. Трагедія продовжує відгукуватися болючими спогадами та невидимою загрозою, що лежить під ногами. Довгі роки на цьому місці природа відновлювала свої права, але також воно є і місцем, де людські помилки залишили глибокий слід.
24 Квітня, 2024 р., 14:22
Луганська обласна служба зайнятості пропонує внутрішньо переміщеним особам низку послуг у сфері зайнятості: сприяння у працевлаштуванні, набуття нових професійних навичок або відкриття власного бізнесу.
24 Квітня, 2024 р., 14:18
Якщо ви хочете долучитись до Національної програми відновлення України, отримати незабутні емоції та нові знайомства, тоді ця інформація для вас 👇🏻
23 Квітня, 2024 р., 10:28
24 лютого 2022 року увага всього світу була прикута до України. Тоді на допомогу нашому війську прийшло організоване громадянське суспільство, що здивувало іноземців і подекуди навіть самих українців. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь