Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Відбувся моніторинг виконання будівельних робіт на об'єктах Лозно-Олександрівської селищної територіальної громади

Дата: 18.02.2021 13:40
Кількість переглядів: 1648

17 лютого 2021 року в смт. Лозно-Олександрівка відбувся моніторинг виконання будівельних робіт за наступними проєктами:  «Капітальний ремонт Лозно-Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів за адресою: Луганська обл, Білокуракинський район, смт Лозно-Олександрівка, вул. Жовтнева (Вишнева), буд.33» та «Створення Центру дитячо – юнацької творчості та реабілітації «Kidstime», за адресою: вул. Сонячна, 9, смт Лозно-Олександрівка (капітальний ремонт)».

Проєкти реалізуються в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України - спільна програма Європейського інвестиційного банку та уряду України.

У зустрічі взяли участь: Всеволод Яковлєв – експерт з залучення зацікавлених сторін, Іван Сікора – експерт з антикорупційної діяльності, Сергій Усов – експерт з технічних питань, Сергій Погосян – експерт з фінансових питань, Євген Світличний -  Лозно-Олександрівський селищний голова, Наталія Бушля -  начальник відділу освіти, культури, бібліотек, молоді та спорту,  Віталій Антоненко – заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів та директор Лозно-Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, а також представник підрядної організацій, яка виконує будівельні роботи.

Під час проведення моніторингового візиту групи технічної підтримки ПРООН на об’єктах  було обговорено та проаналізовано хід виконання будівельних робіт. Роботи планується завершити згідно календарного плану.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь