Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Завершено реалізацію ще однієї міні-ініціативи в рамках співпраці з Програмою ООН із відновлення та розбудови миру

Дата: 08.08.2020 17:29
Кількість переглядів: 312

Завершено реалізацію ще однієї міні-ініціативи в рамках співпраці з Програмою ООН із відновлення та розбудови миру!

За ініціативи місцевого населення вул. Магістральна, вул. Шевченко та вул. 1 травня на території селища Лозно-Олександрівка вдалося створити активну зону здорового відпочинку по вулиці Магістральна.

Вулиця Магістральна найдовша вулиця смт.Лозно-Олександрівка, в куточку де до неї прилягають сусідні вулиці немає жодного місця де дітлахи, молодь та доросле населення можуть організувати проведення свого дозвілля.

Створення активної зони здорового відпочинку на території вул. Магістральна дозволило організувати спільне дозвілля молоді, дітей та дорослих. Завдяки реалізації місцевої ініціативи було створено умови для соціальної згуртованості населення різних вікових категорій.

Ініціативна група мешканців долучилися до діяльності РГ з громадської безпеки та соціальної згуртованості Лозно-Олександрівської селищної ради та приймали участь у Конкурсі міні-ініціатив 2020 року. За підтримки не байдужих місцевих мешканців, Лозно-Олександрівського селищного голови Олексія Леонова, вуличного депутата Альони Назарової та Комунального підприємства «Сількомунгосп Лозно-Олександрівської селищної ради» на чолі з директором Володимиром Бабічем було прибрано та облаштовано територію, встановлено спортивне та дитяче обладнання.

Нагадаємо, що заявка на участь у Конкурсі була підтримана Програмою ООН із відновлення та розбудови миру в квітні 2020 року, майже 5 місяців тривала реалізація даної ініціативи, яка включала в себе підготовку документів, закупівлю обладнання, очікування його виготовлення та доставку, прибирання території, встановлення обладнання.

В рамках реалізації міні-ініціативи було придбано альтанку, паркові лавки, дитяче ігрове та спортивне обладнання, вуличні тренажери, а також вуличні урни.

8 серпня 2020 року відбулося урочисте відкриття активної зони здорового відпочинку, яке стало приємним сюрпризом для місцевого населення.

Висловлюємо вдячність Програмі ООН із відновлення та розбудови миру за можливість реалізації подібних ідей, місцевому населенню за небайдужість та прийняття активної участі в реалізації даної міні-ініціативи, Лозно-Олександрівській селищній раді за підтримку та всебічну допомогу, яка надавалася в ході реалізації задуманого.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь