Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Результати Конкурсу міні-ініціатив 2020 року

Дата: 16.07.2020 09:16
Кількість переглядів: 293

Ще одна маленька перемога в рамках співпраці з Програмою ООН із відновлення та розбудови миру!

За ініціативи місцевого населення с. Петрівка на території села вдалося реалізувати міні-ініціативу «Культурне дозвілля – згуртоване населення».

Село Петрівка віддалене від центру громади, осередком культурного життя та дозвілля в селі є сільський клуб, в якому проводять свій вільний час населення, відвідують різні заходи - святкові концерти, громадські збори та функціонують гуртки з тенісу та більярду.

Проблемою через яку населення не мало змогу та можливість для спільного проведення часу та змістовного дозвілля була відсутність музичної апаратури та обладнання в закладі.

Ініціативна група села на чолі з завідуючим сільським клубом Маліченко Максимом долучилися до діяльності РГ з громадської безпеки та соціальної згуртованості Лозно-Олександрівської селищної ради та приймали участь у Конкурсі міні-ініціатив 2020 року. За підтримки Лозно-Олександрівського селищного голови Олексія Леонова та начальника Відділу освіти,культури, бібліотек, молоді та спорту Наталії Бушлі з метою реалізації ініціативи було покращено стан приміщення сільського клубу.

Заявка на участь у Конкурсі була підтримана Програмою ООН із відновлення та розбудови миру в квітні 2020 року, саме з цього часу тривала робота з реалізації даної міні-ініціативи.

В рамках реалізації міні-ініціативи було придбано музичне обладнання для сільського клубу за використанням якого було підготовлено захід до Дня Молоді в с. Петрівка.

Проте через карантинні обмеження зібрати населення на масовий захід не було можливості. Сподіваємося що зовсім скоро епідеміологічна ситуація в країні покращиться і населення повернеться до звичного способу та ритму життя.

Нагадаємо, що в рамках Конкурсу міні-ініціатив 2020 року від Лозно-Олександрівської ОТГ перемогу отримали дві міні-ініціативи, серед яких міні-інціатива мешканців с. Пертівка. На даний час триває реалізація другої міні-ініціативи.

Далі буде….



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь