Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Звіт про результати організації і проведення внутрішнього моніторингу та  оцінки якості соціальної послуги  догляду вдома

Дата: 10.02.2020 16:17
Кількість переглядів: 1215

Фото без опису

ЗВІТ

про результати організації і проведення внутрішнього моніторингу та 

оцінки якості соціальної послуги  догляду вдома

комунальної установи  «Центр надання соціальних послуг

 Лозно-Олександрівської селищної ради»

            На виконання наказу Міністерства соціальної політики України від 27.12.2013р. №904 «Про затвердження Методичних рекомендацій з проведення моніторингу та оцінки якості соціальних послуг», в комунальній установі «Центр надання соціальних послуг Лозно-Олександрівської селищної ради» наказом директора від 16.12.2019 року № 41 «Про організацію  внутрішнього моніторингу та оцінки якості соціальних послуг»:

  1. організовано і проведено внутрішній моніторинг та оцінка якості соціальних послуг у відділенні соціальної допомоги вдома:  з 18 січня по 10 лютого 2020 р.;
  2.  призначено відповідального за організацію і проведення оцінки якості соціальних послуг на постійній основі та розроблення анкет, опитувальників для вивчення рівня задоволення отримувачів соціальних послуг, їх заповнення і аналіз;
  3. затверджено порядок проведення внутрішнього моніторингу та оцінки якості соціальних послуг в комунальній установі «Центр надання соціальних послуг Лозно-Олександрівської селищної ради»;
  4. затверджено положення про Комісію з моніторингу та оцінки якості соціальних послуг;
  5. затверджено склад Комісії з моніторингу та оцінки якості соціальних послуг;

Моніторинг – це систематичне спостереження за станом та тенденціями, що відбуваються у соціальній службі, шляхом регулярного збору та аналізу даних.

Оцінка якості послуг – це процедура, яка відбувається час від часу, і має на меті визначити, як забезпечуються встановлені показники якості, чи відповідає послуга своєму призначенню, чи має вона позитивний вплив на отримувача.

Підставою для проведення внутрішнього моніторингу та оцінки якості соціальних послуг є  здійснення планового контролю.

Об’єктом внутрішнього моніторингу та оцінки якості соціальних послуг є  відділення соціальної допомоги вдома комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Лозно-Олександрівської селищної ради»

Предметом внутрішнього моніторингу та оцінки якості соціальних послуг є  соціальна послуга догляду вдома.

З метою вивчення зворотної думки отримувачів соціальної послуги догляду вдома проводиться систематичний моніторинг, що включає проведення анкетування/опитування отримувачів соціальної послуги, їх законних представників, аналіз відгуків щодо організації та надання соціальної послуги.

Для вивчення думки щодо якості надання послуг, які надаються відділенням соціальної допомоги вдома, взяли участь в опитуванні 38 отримувачів соціальної послуги догляду вдома. Метою опитування є отримання об’єктивної інформації, необхідної для оцінки та поліпшення якості надання соціальної послуги догляду вдома, вивчення реального стану соціального обслуговування відділенням соціальної допомоги вдома. Опитування проводили члени Комісії з моніторингу та оцінки якості соціальних послуг методом анкетування.

Детальніше за посиланням:enlightenedenlightenedenlightened

mailЗВІТ про результати організації і проведення внутрішнього моніторингу та оцінки якості соціальної послуги догляду вдома комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Лозно-Олександрівської селищної ради»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь