Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Взяли участь у Щорічній конференції з обміну досвідом і навчання в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України.

Дата: 01.02.2020 19:28
Кількість переглядів: 555

Селищний голова Олексій Леонов та начальник відділу освіти, культури, бібліотек, молоді та спорту Лозно-Олександрівської селищної ради Наталія Бушля взяли участь у Щорічній конференції з обміну досвідом і навчання в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України.

Під час заходу обговорювався соціально-економічний розвиток територій, досвід реалізації проєктів в цільових регіонах в рамках Програми, поточний стан їх реалізації і подальші кроки впровадження.

Зазначимо, що наразі в рамках  Надзвичайної кредитної програми заплановано створення Центру дитячо-юнацької творчості та реабілітації "Kidstime", за адресою: вул. Сонячна, 9, смт Лозно-Олександрівка, Білокуракинського району Луганської області (капітальний ремонт)"17194,316 тис.грн. та капітальний ремонт Лозно-Олександрівської ЗОШ I-III ступенів за адресою: Луганська обл., Білокуракинський р-н., смт.Лозно-Олександрівка, вул.Жовтнева (Вишнева), буд.33»11559,066 тис.грн.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь