Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Реалізовано проект «Придбання музичного обладнання для проведення масових заходів в будинку культури селища Мирне» за сприяння Луганської обласної державної адміністрації

Дата: 09.11.2019 19:01
Кількість переглядів: 815

Ініціативна група мешканців селища Мирне Лозно-Олександрівської ОТГ прийняла участь у конкурсі проектів місцевого розвитку, оголошений Луганською облдержадміністрацією у 2019 році.

Для участі у конкурсі було подано проект «Придбання музичного обладнання для проведення масових заходів в будинку культури селища Мирне» який передбачав створення необхідних умов для організації дозвілля та проведення масових заходів для жителів селища Мирне, с. Нянчине та с. Попасне  шляхом забезпечення Мирненського будинку культури необхідним сучасним музичним обладнанням, проект отримав перемогу.

На даний час реалізація проекту завершена, в рамках проекту було придбано  обладнання для забезпечення Мирненського будинку культури якісною сучасною музичною апаратурою для проведення масових та святкових заходів.

Проект було реалізовано за сприяння Луганської обласної державної адміністрації спільно з Ініціативною групою громадян селища Мирне та за підтримки Лозно-Олекссандрівської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь