Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Завершено реалізацію проекту «Освітлення території дитячого майданчика та зони дозвілля селища Мирне»

Дата: 08.11.2019 11:41
Кількість переглядів: 581

Завершено реалізацію проекту «Освітлення території дитячого майданчика та зони дозвілля селища Мирне» в рамках конкурсу грантів «Зміцнення особистої та громадської безпеки у вибраних громадах Донецької та Луганської областей» за підтримки Громадської організації «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та урядів Данії, Швеції та Швейцарії.

В рамках проекту планувалося  встановлення освітлення на території дитячого майданчику та зони дозвілля в селищі Мирне, що є необхідною умовою для формування комфорту та безпеки мешканців селища, для підвищення якості та рівня життя населення, створення безпечних умов для проживання та вечірнього дозвілля.
На даний час на території встановлено вуличні світильники та проведено висадження саджанців для озеленення. Надалі територію відпочинку планується розширювати, новими дитячими та спортивними комплексами, а також вуличними тренажерами, приймаючи активну участь в грантових конкурсах та конкурсах міні-проектів.

Проект було реалізовано Громадською Організацією «Лозно-Олександрівський Добродій» за підтримки Лозно-Олекссандрівської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь