Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Звіт Начальника Білокуракинського відділу поліції перед населенням Лозно-Олександрівської ОТГ

Дата: 16.09.2019 16:25
Кількість переглядів: 1429

В рамках співпраці з програмою ПРООН 16.09.2019 року в Лозно-Олександрівському Будинку Культура відбулася зустріч поліції Білокуракинського району та населення Лозно-Олександрівської громади.

Начальник Білокуракинського відділу поліції Кривенко Олександр Сергійович звітував перед населенням про проведену роботу на території громади та району в цілому. Крім того під час зустрічі знову мова йшла про дуже хвилююче питання, яке стосується кожного мешканця громади – відсутність дільничного офіцера поліції на території Лозно-Олександрівської ОТГ. Олександр Сергійович повідомив всіх присутніх про конкурс в рамках якого планується залучення кадрів для роботи в Лозно-Олександрівській громаді. Він відмітив, що питання відсутності офіційного представника поліції в Лозно-Олександрівській ОТГ хвилює не лише населення громади, а й Білокуракинський відділ поліції, з метою найшвидшого вирішення даного питання про дану ситуацію було проінформовано керівництво поліції на рівні Луганської області.

Сподіваємося що питання з пошуком дільничного офіцера в Лозно-Олександрівській ОТГ дуже скоро вирішиться і мешканців з’явиться змога на місцевому рівні співпрацювати та звертатися за допомогою до поліції.

На зустрічі були присутні Лозно-Олексанрівский селищний голова Олексій Леонов, заступник селищного голови Світлана Ляшко, начальник відділу освіти, культури, бібліотек, молоді та спорту Лозно-Олександрівської селищної ради Наталія Ляшко, представники Мирненського старостинського округу, представники Солідарненського старостинського округу, працівники Лозно-Олксандрівської селищної ради та КУ «Центр надання соціальних послуг Лозно-Олександрівської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь