Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Події та заходи

22 Січня, 2020 р., 22:13
Сьогодні у Сєвєродонецьку відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Соборності України. У заході взяли участь голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай, заступник голови облдержадміністрації Катерина Безгинська, керівництво районних державних адміністрацій та ОТГ, керівники та співробітники структурних підрозділів ОДА, військовослужбовці, правоохоронці, рятувальники, освітяни, медики та інші небайдужі містяни.
17 Січня, 2020 р., 19:59
Сьогодні, 17 січня, жителі Лозно-Олександрівки зібралися біля меморіального комплексу «Скорботна мати» щоб згадати та вшанувати пам’ять загиблих земляків.
03 Січня, 2020 р., 14:12
За ініціативи селищного голови Олексія Леонова відбувся турнір з більярду, серед мешканців громади присвячений Новорічним та Різдвяним святам. Нагадаємо, що протягом грудня 2019 року в Лозно-Олександрівському будинку культури проходив турнір з більярду, мета якого залучити населення до активного та здорового способу життя.
29 Грудня, 2019 р., 14:01
Новорічні свята - чарівні. Днями Лозно-Олександрівська громада провела новорічне святкування, яке мало назву "Настрій зі смаком мандарину". На заході був присутній селищний голова Олексій Леонов, який теплими та щирими словами привітав присутніх з Новим роком та Різдвом Христовим.
27 Грудня, 2019 р., 21:26
Новий рік - особливий час, час для подарунків. Лозно-Олександрівська селищна рада та ПрАТ "Агротон" завчасно потурбувалися про створення святкового настрою та закупили солодкі подарунки для всіх учнів шкіл і дитячих садочків громади.
18 Листопада, 2019 р., 16:29
17 листопада в Мирненському будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства. Вшановували тих, хто, не покладаючи рук, працює у полі, чесною самовідданою працею творить найдорожче – хліб. Хто взяв на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну, примножувати її славу і добробут. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави. Працівників аграрного сектору привітали зі святом голова Лозно-Олександрівської ОТГ - Олексій Леонов та староста Мирнеського старостинського округу - Ірина Нікітіна. Організатори заходу відзначили запрошених на свято ветеранів та робітників сільськогосподарського виробництва та вручили їм подяки з подарунками. По завершенню офіційної частини свята, учасниками художньої самодіяльності Лозно-Олександрівської ОТГ разом із запрошеними гостями - ансамблем "SoloMia" було дано святковий концерт.
15 Листопада, 2019 р., 13:08
Шановні працівники сільського господарства!
09 Листопада, 2019 р., 19:01
Ініціативна група мешканців селища Мирне Лозно-Олександрівської ОТГ прийняла участь у конкурсі проектів місцевого розвитку, оголошений Луганською облдержадміністрацією у 2019 році.
08 Листопада, 2019 р., 14:51
Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!
08 Листопада, 2019 р., 11:41
Завершено реалізацію проекту «Освітлення території дитячого майданчика та зони дозвілля селища Мирне» в рамках конкурсу грантів «Зміцнення особистої та громадської безпеки у вибраних громадах Донецької та Луганської областей» за підтримки Громадської організації «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та урядів Данії, Швеції та Швейцарії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь