Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Події та заходи

30 Грудня, 2020 р., 11:16
Шановні жителі Лозно-Олександрівської громади! Ось і завершується такий не легкий для кожного з нас 2020 рік, ми знову перегортаємо  ще одну сторінку нашого життя. Кожна людина, кожна родина на передодні Новорічних і Різдвяних свят має сподівання і вірить в те, що Новий рік принесе лише позитивні зміни у наше життя. Всі ми, якими б дорослими не були, перетворюємося в дітей і чекаємо, що Новий рік обов’язково принесе нам щастя й удачу. Ми щиро бажаємо цього своїм близьким, знайомим і друзям. Я впевнений, що у кожної людини в році, що минає, були і позитивні і негативні моменти.  Тож я хочу щиро Вам побажати, щоб за традицією з останнім боєм курантів всі негаразди і неприємності, які відбулися в 2020 році, залишилися позаду, а в Новому 2021 році здійснилися Ваші задуми та сподівання. Напередодні наступаючих свят від щирого серця зичу вам та вашим рідним і близьким міцного здоров’я, миру, сімейної злагоди й добробуту. Хай Новий рік принесе щедрі здобутки, а Різдвяні свята – радість та віру у світле майбутнє. З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!
21 Червня, 2020 р., 11:19
Дорогі наші лікарі і всі медичні працівники!
15 Червня, 2020 р., 12:25
Сьогодні, 15-го червня, рішенням Генеральної Асамблеї ООН від 19-го грудня 2011-го року, відзначається Всесвітній День захисту літніх людей.
01 Червня, 2020 р., 09:16
Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Тому головний обов'язок батьків, суспільства та держави- це піклування про підростаюче покоління, адже саме для цього всі ми живемо та працюємо. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.
26 Квітня, 2020 р., 10:01
Чорнобиль... 26 квітня 1986 року. Це дата, яка потрясла весь світ, приголомшила людей страшним розмахом невідомої раніше біди, трагічні наслідки якої відчуватиме ще не одне наступне покоління. Пройшло 34 роки після аварії на Чорнобильській АЕС, але біль не вщухає, тривога не полишає людей, пов’язаних скорботним часом ядерного апокаліпсису. Все людство згадує про ті трагічні події, про тих, хто став на боротьбу з радіаційною стихією. Лише завдяки самопожертві ліквідаторів наслідків катастрофи, багато з яких заплатили за це власним життям і здоров’ям, вдалося локалізувати аварію та врятувати країну і світ від радіаційного забруднення.
13 Березня, 2020 р., 14:10
Збори громадян села Олексапіль щодо питання підпалу сухої трави на території села. Сьогодні, за ініціативи селищного голови Олексія Леонова відбулися збори громадян під час, яких жваво обговорювали питання підпалів сухої трави та небезпеку, яка криється за такими необдуманими вчинками. Настала весна. Адже весна це традиційно час прибирання, тому мешканці та голова громади обговорили про графік проведення суботників. Зазначимо, що селищний голова Олексій Леонов закликає всіх жителів громади до активного громадського життя та разом сприяти розвитку Лозно-Олександрівської ОТГ.
13 Березня, 2020 р., 10:39
12 березня в приміщенні Лозно-Олександрівської селищної ради відбулося засідання робочої групи з гендерно орієнтовного бюджетування Лозно-Олександрівської селищної ради.
08 Березня, 2020 р., 13:02
7 березня у населених пунктах Лозно-Олександрівської громади пройшли святкові концерти, присвячені жінці - чарівній берегині роду людського.
06 Березня, 2020 р., 12:09
Милі та чарівні жінки!
01 Березня, 2020 р., 20:19
Справжня народна забава, що зберегла свої давні традиції пов'язані із проводами зими, сьогодні відбулась у Лозно-Олександрівці. З 11ї години дня у нас вже стартувала миттєва лотерея, де всі охочі придбали квитки та брали участь у розіграші призів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь