Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Оголошення

27 Квітня, 2020 р., 16:37
 
27 Квітня, 2020 р., 16:26
Жителі Лозно-Олександрівської громади, підприємства, установи, організації, незалежно від відомчої належності, юридичні і фізичні особи зобов’язані вчасно виконувати прибирання прилеглих та закріплених за ними земельних ділянок (очищення від сміття та бруду, будівельного матеріалу, побілка дерев, прибирання гілля та ін.), дотримуватися чистоти і підтримувати порядок на всій території селищ та сіл, утримувати в чистоті і порядку житлові будинки й інші об’єкти соціального призначення.
24 Квітня, 2020 р., 11:36
На виконання постанови КМУ від 11.03.2020 року №211, враховуючи розпорядження керівника робіт з ліквідації насідків НС Білокуракинської РДА виконавчим комітетом Лозно-Олександрівської селищної ради було прийнято рішення №1 від 23.04.2020 року: "Про закриття на території Лозно-Олександрівської селищної ради для відвідування громадянами кладовищ у традиційні після пасхальні (післявеликодні) поминальні дні, крім процесу поховань за умови забезпечення учасників засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних правил, зокрема, участі не більше 10 осіб та забезпечення відстані між присутніми не менше 1,5 метра, наявності респіраторів або масок".
06 Квітня, 2020 р., 08:53
Контакти осіб, для консультування громадян, стосовно питань пов'язаних із установленням карантину:
03 Квітня, 2020 р., 09:52
Державна реєстраціяструктурного утворення політичної партії, що не має статусу юридичної особи
03 Квітня, 2020 р., 09:47
Онлайн послуги та засоби онлайн консультування Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків). Як подати документи для державної реєстрації громадських формувань у період карантину
27 Березня, 2020 р., 08:25
Вам необхідно самоізолюватися та залишатися вдома 14 днів після приїзду із за кордону, обмежити спілкування з іншими, уважно спостерігати за станом свого здоров’я, щоденно інформувати свого сімейного лікаря щодо стану здоров’я та виконувати його вказівки. Крім того обов'язково необхідно в найкоротші строки після приїзду проінформувати місцеві органи влади (селищну раду чи старостинські округи) щодо повернення на території громади із за кордону. Порушення правил та норм, встановлених для запобігання епідемічним та іншим інфекційним захворюванням карається штрафом від 17000 грн. до 51000 грн., арештом на строк до шести місяців, обмеженням або позбавленням волі на строк до трьох років.
18 Березня, 2020 р., 09:21
Рекомендації для громадян щодо коронавірусу 2019-nCoV:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь